Fjällenälskare!

Ååå va det var mysigt i fjällen! Jag, crillan och en tjej som heter Elin (från crillans gamla korridor) åkte till Hovfjället igår tidigt på morgonen, kl 0700. Det var ljust och klart när vi vaknade och vi förstod att det skulle bli en dag med sol i backen vilket jag ÄLSKAR! Det finns inget bättre än att sitta i backen med en kopp varm choklad och sola på en bänk. Backarna var allt bra, en aning korta men annars var det finfint! Jag fick faktiskt lite mersmak för att åka till fjällen och nu längtar jag mer än någonsin till HOVDEN. Pappa, ska vi åka dit några dagar?

Jag trodde det skulle vara ovant att stå på brädan igen men det gick hur bra som helst, jag ramlade en gång på hela dagen, då fick jag iofs riktigt ont i häcken också. C däremot kämpade på sina skidor, jag fick mig några goa skratt i början när han ramlade titt som tätt men i slutet av dagen var han riktigt duktig. Så även han har fått mersmak för fjällenturer.

Igår när vi kom hem skulle vi egentligen på party men det blev inget med det. Vi var HELT slut och det slutade med att vi käkade hemlagad pizza som vi bjöd M&M på i fredags och en film i sängen. Jag somnade nästan med en gång! Fredagen var ju som sagt M&M på besök och det var riktigt trevligt, vi bjöd på Pizza á la Clara, riktigt god! Jag skriver ut receptet här någon dag, ni måste bara testa! Vi passade på att spela spel och det var riktigt roligt, jag älskar när man skrattar så att man får ont i magen.

Idag har det varit lugnt, vi har tagit oss en promenad och bara slappat! Behöver egentligen plugga men skjuter på det hela tiden för tillfället. Nu ska jag iväg och träna fotboll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0