Påsken är över...

... och jag & C anlände till Karlstad sent igår kväll. Det har varit jättemysigt att vara hemma, men i helgen har jag varit som en virvelvind som min syster så fint kallade mig. Jag har varit överallt, försökt att hinna att träffa alla. För mig när det nästan aldrig avkopplande att komma hem, snarare tvärtom, jag har fullt upp med att besöka mina syskon, syskonbarn, mamma och pappa, min pojkväns familj, vänner .. det känns som man inte räcker till ibland!

Helgen har i alla fall varit kanon, i lördags hälsade jag på på det nya stället som jag ska börja jobba på. Det ska bli riktigt kul och jag går på och börjar jobba nästa fredag, så på torsdag igen åker jag hem till LSK, IGEN!

På Påskaftonskväll åt jag först middag med mammas och pappas påskgäster och sen tog jag taxin ner till stationen för att åka vidare mot Uddevalla. I U-a mötte jag upp Yanni och Emmy, vi gick vidare till Sandra som hade förfest, mkt trevligt och en riktigt fräääsch lägenhet hade hon precis över bodyshop:) Tack Sandra för en superkväll:)

Annars har påskhelgen varit ganska lugn.

Imorgon börjar jag ny kurs, men jag missar introduktionen eftersom jag ska jobba på Lindex under dagen. Money money money.

Snart bär det också av till BARCELONA... Me encanta!!!!!! Shopping, soool, god mat, sangria, caaava och patata bravas ....

Nu ska jag fortsätta att flyttpacka:) Men först ska ni få se en rolig bild, men bli inte skrämda, det är inte som det ser ut på bilden...  men om några år kanske!!!! höhööh!
Kommentarer
Postat av: Jennie J

Kallar du det mage? Hehe.. kolla min blogg så ska du se på mage..=)Hoppas allt är bra annars!!!

kram kram

2010-04-05 @ 16:26:09
URL: http://www.halsovetaren.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0