sooooommar...

...soooommmar och sooool , havet & vinden och doft av kaprifol...


Åååå va jag älskar sommar .. nyss hemkommen från en promenad med min gutt :) Det var så grönt och fint ute och VARMT:) Nu sitter vi på balkongen och göttar oss i kvällssolen. Livet är allt bra härligt!

Två och en halv dag kvar till tentan...

Ses till veckan alla nära och kära.. jag längtar..

Varför vann inte ...

JAAAAARMOO????

Jag o C blev helt tomma när Linda läste upp sista lappen ... Ellinor.. ?!?!?! Hon har ju inte gjort någonting under hela tävlingen förutom att solat och haft solsting. Jag tror inte att henne taktik var att ligga lågt, det säger hon bara nu för att det ska låta bra. Hon var helt klart den svagaste i hela tävlingen. För mig är Jarmo den sanna vinnaren .. han är ju bara för härlig :)


(Bild lånad från tv4.se)

Åter till solandet och böckerna ...

Grattis mamma


Värsta natten på länge ...

Som ni flesta säket har förstått så har jag haft en tand som har gjort väldigt ont. Jag var hos tandläkaren i början av veckan och så bestämde jag och den snälla tandläkaren att vi skulle avvakta, han trodde att det kunde vara att en tand var död och att den behövde rotfyllas, men det ville inte jag tro på. Det kunde också bero på att jag biter ihop hårt på nätterna, så att tanden överbelastas och så var också fallet. Tio minuter senare och 570 kr fattigare fick jag gå ifrån tandläkaren och hoppas på att värken skulle gå över av sig själv. Som tandläkaren sa "det är ju inte roligt att rotfylla en tand om det inte skulle behövas" neeej tack .. vill inte betala 3000:- om det inte behövs.. Den natten efter jag varit hos tandläkaren vaknade jag fyra gånger av att jag bet ihop stenhårt och då förstod jag att det berodde på det, tanden värkte ännu mer och igår fick jag en akuttid, jag kunde inte gå och ha så ont i en vecka till.

Jag fick en tid hos en annan tandläkare som tydligen är min riktigt tandläkare där (har aldrig träffat honom innan) Jag kan säga att det var den värsta tandläkare jag någonsin har träffat. Han var så okänslig och hårthänt, han la fram allt han sa på ett sådant okänsligt sätt att han fick mig att börja gråta. Men han fixade och donade med min tand och nu hoppas vi på att detta räcker och att jag ska slippa gå tillbaka till den idioten. Han var så fruktansvärt negativ under behandlingen så till slut sa jag till honom, kan du inte vara liiiite positiv och då skrattade han bara. Efter jag var färdig så tänkte jag säga till han att var den värsta tandläkare jag någonsin har träffat och att jag aldrig mer vill ha honom igen. Innan jag gick därifrån sa han till mig, när din bedövning släpper sen kommer du ha jävligt ont, det kommer ila som bara den.  Jag kan säga att jag har tandläkarskräck efter jag var hos han ...

Kl 0100 vaknade jag av en sprängade känsla i hela munnen och jag trodde jag skulle dö nästan. Jag ville bara rycka ut tanden. I flera timmar var jag uppe och varvade med is och glass, samtdigt som jag storbölade som ett litet barn. Tandvärk är den värsta värk jag någonsin har känt, jag unnar inte ens min värsta ovän det.

men nu känns det bättre.. peppar peppar...

Dags till att återgå till plugget.
Seminarium o kanske ett...

...tandläkarbesök.. Tror jag inte jag klarar av att ha en pulserande tand mer, tar på krafterna. Ska skynda mig dit nu och se om dom kan hjälpa mig idag. I eftermiddag blir det plugg och sen ska jag träffa några frivilliga för min verksamhet, vi ska åka och hälsa på en gammal dam som dem ska besöka i fortsättningen. Världens goaste dam :)

Hörs sen!

Intressant..

Just nu sitter jag hemma hos crillan och läser som bara den, är inne i ett riktigt stim nu. Kan bero på att jag har tagit en koffeintablett (motsvarar 3 koppar kaffe) och tandvärken för en liten stund är borta. Tänk va skönt att det finns ipren som gör att man kan ta bort jobbiga besvär. Usch va hemskt det måste varit när man förr inte kunde ta en tablett så fort man mådde dåligt. I och för sig har jag aldrig gillat att knapra tabletter när jag är sjuk osv, har alltid varit skeptisk till det. Så när tandläkaren igår sa till mig att jag kunde äta 3 tabletter (en ipren och två alvedon) 3 gånger om dagen så blev jag lite rädd och sa till han att jag alltid bara tar en om jag har ont någonstans. Men han sa att det var lugnt, men jag har än så länge bara tagit en tablett ändå och smärtan är borta för en stund, så det funkar lika bra. Man behöver ju inte överdosera om man inte behöver:) Nog om det!

Jag sitter för tillfället och läser om olika psykologiska utvecklingsfaser och det är så sjukt intressant, det bästa är att jag kan koppla faserna till olika människor. Jag kopplar rätt mkt till mina syskonbarn och det är intressant att läsa och se hur det faktiskt stämmer. Det roligaste var när jag läste om den "anala fasen" som sträcker sig från 1 1/2 fram till 3 år. Då är det ständigt fokus på att barnet ska trotsa föräldern eftersom det är då barnet ska lära sig att behärska sig, pottövning osv. Bara för att föräldrarna kontrollerar barnet på detta sätt så vill barnet trotsa föräldrarna genom att säga neej och bestämma och så vidare. Jag tänker bara på när Oscar går runt och säger bajskorv hela tiden och säger "Du är en bajskorv". Eller när han räcker ut tungan till syrran och ser lite tuff ut och säger nej hela tiden till saker han inte vill. Haha, det är roligt när man kommer på sig själv sitta och skratta samtidigt som man läser böckerna. Nu är jag den nya experten så om ni vill ha hjälp så är det bara att fråga mig vad det beror på varför barnen beter sig på olika sätt:)

Ett tips!
När ett barn är ledsen så ska man INTE säga "det där är väl inget att vara ledsen för" utan istället ska bara fråga barnet "Är du ledsen eller varför är du ledsen" för då får barnet själv visa vad hon/han känner. Om man gör på det första sättet kommer det hämma barnet utveckling genom att barnet  inte kommer att våga visa sina känslor och så kommer barnet också känna skam om man råka vara ledsen för något!

Tillbaka till plugget ...


Tomas Ledin + bröllop?

Idag har jag bestämt att Tomas Ledin ska komma och spela på mitt o crillans bröllop i framtiden.. priset spelar ingen roll, han ska vara där och köra mina och crillans favvislåtar... Åååå va det skulle bli bra :)

Jag vill verkligen på hans konsert i sommar.. just nu står jag o C och sjunger till massa låtar.. jag ryser över hela kroppen, fattar inte vad det är med mig ..

Dags för fortsatt tentaplugg.. essän är inlämnad idag, bara seminarium o tenta kvar! Nu är det bara att hålla uuuuut...

Paintball + campusparty

 
Redo för paintball... Det här blir ingen match för mig tänkte jag, tyckte det var hur kul som helst, blev aldrig träffad till en början plus att jag gjorde så att mitt lag vann första matchen, crillan var rätt mallig "vilken grym tjej jag har" och jag var rätt nöjd själv. I början innan vi delade in lag så snackade killarna mkt om att vi skulle dela upp tjejerna jämt och sen slutade det med att det bara var kvar tjejer i första matchen, då var inte killarna så kaxiga längre och instruktören sa "det brukar låta så när killarna kommer, att man ska dela in tjejerna rättvist och sen visar det sig att tjejerna är bättre" haha .. Tillslut fick jag lite väl mycket självförtroende när jag insåg att jag kunde avgöra igen + att jag trodde att jag hade Mattias som skyddade mig mot hans egna flickväm som han försökte träffa. Jag sprang och tog i för kung och foster land utan att skjuta och med flaggan i topp och helt plötsligt likt den värsta krypskytten börjar skjuta mig så in i .... det smattrade som ösregn på mina små lår ... jag skriker ut som jag just skulle att dö.. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... slänger flaggan och sjunker ihop...  nu fattade jag vad folk menade med att paintball gör ont. Från att vara en kaxig lite krigsjänta till att sitta och trycka i bakom gömmorna..  Blåmärkena var ett faktum och mitt självförtroende sjönk till botten, haha. Men va kul det var. Man kände sig som den värsta krigaren :) Ett minne för livet.

Första träffen blev rakt på masken och vem träffa om inte crillan .. rätt nöjd var han, jag var mindre nöjd.Gruppbild på ett trött gäng efter paintballen och med mycket ömma kroppar...

Tur att det var campusfesten på lördag så att man kunde ta sig några kalla och glömma bort alla blåmärken ..
Kajsa badade i en uppfylld pool med vatten som var varmt som i ett badkar, hela campus blev utan varmvatten under en tid. Det blev grill, mys och soool... och det sorligaste av allt,  alla utbytesstudenter ska snart åka hem. Jag har ju blivit bra vänner med många från Spanien eftersom jag har haft en hel drös med folk från Spanien i korridoren nedanför oss. Så här är kort på några av mina vänner som jag brukar snacka spanska med. När man är lite i gasen är jag en expert på spanska men så fort Alvaro (han till höger och som är sjukt pratglad och tror att jag kan flytande spanska eftersom jag är så bra på fyllan) kommer fram till skolan och han ropar "Hoooooola vecina (hej grannen), qué pasaaaa? Så blockeras hela min hjärna och det lilla som kommer fram är.. hola.. bien gracias .. y tú? Måste man vara såååå formell när man ska prata på andra språk. Hur ofta säger man på svenska när någon frågar hur det är "jag mår mycket bra tack". För det är precis så jag svarar. Dom frågar mig "Qué tal" och jag svarar muuuuuy biiiiien graaacias. haha.. så roligt..  Nu måste jag bara ta kort med Amelie från Frankrike och Leonor från Spanien som oxå bor här under. Världens goaste människor :)


Jesus, Alvaro, Juan Valero och jag (som inte ser klok ut)

Viva Espana ...

AAAAJJJJ!

Jävla tandvärk! Måste till tandläkaren.. har haft tandvärk i flera dagar nu, nästan en vecka. Måste fixas! Kan ju inte koncentrera mig på att läsa och skriva... aj aj aj aj ...

Vad beror tandvärk på? Har fått för mig att jag kommer få tandlossning och förlora alla mina tänder ... riktigt så illa hoppas jag inte att det är..

nu ska jag o C äta chili con carne .. mums...

Dåligt med bloggande..

Har inte haft riktigt tid med att blogga, mkt nu sista veckan då en essä ska lämnas in, tentaplugg och seminarium på fredag. Jag hoppas ni fortsätter titta in efter mina inlägg som jag ser att ni gör och kanske till och med kanske skickar en kommentar:) Skriver lite senare om jag har tid och då ska jag försöka lägga in bilder från painball och campusfesten:)

Bara en vecka kvaaaaaar.... nu gäller det att kämpa.

Saker att se fram emot:

* Att tentan är över och slut för den här terminen
* Åka hem en sväng till LSK/Uddevalla
* Cricko och Rebecka kommer & hälsar på mig i K-town (13 Juni)
* Midsommar med ett superhärligt gäng med huuusvagn.. längtar som bara den:)
* Sara kommer hit och hälsar på mig och crillan.. supermysigt ...
* Sola och bada och utforska Karlstad med min loooove..
* Jobba på Lindex

... och massa andra roligheter i sommar som cykelsemester, utlandet och andra mysiga påhitt :)

CAMPUSFESTEN!

Idag är det campusfest all day looong ...


ses o hörs

Utgång!

Lite spontanparty på g. Hela crillans korridor ska ut idag så man får passa på att umgås med alla innan det är dags för sommarlov. Så nu sitter vi på balkongen hela gänget och snackar och dricker lite gott :) Men det blir relativt lugnt ikväll, ska ju upp tidigt imorgon och läsa och sen blir det jobb 1200.

Ser ut som vädret kommer att bli bra på lördag också.. ååååå... då blir jag glad!

Vad ska ni göra i helgen?


Man ska ha husvagn ...

Idag är det ledigt från skolan och möten, så det innebär att jag har tid för att plugga i lugn och ro. Men först ska jag och Matilda ner en sväng och kolla på killarna när dem spelar volleyboll. Killarna måste ju ha en hejaklack :) Vi får se hur länge vi stannar där, allt beror ju på vädret. Sen blir det läsning hela eftermiddagen. Ska bli skönt nu med helg eftersom det händer så mycket roligt. Jobb, paintball och CAMPUS-partyt :) Kommer bli hur bra som helst.

Imorgon ska jag träffa min i can jive -polare Älllen och planera lite inför midsommar, det börjar dra ihop sig och vi måste boka snart. Så vi blir ett stort gäng hoppas jag blandat med killar o tjejer, rooooligt :)

 Ingen som vill låna ut någon husvagn lr vet någon som brukar hyra ut?

Det är bara att slänga alltihop!

Lagade en pastagratäng igår på kvällen efter fadderutbildningen för att kunna ha med mig till skolan eftersom jag tänkte sitta kvar och plugga idag efter lektionen. När jag var färdig med gratängen lät jag den stå på bänken eftersom formen var så varm. Jag frågade om två i min korridor hade lust och ställa in den i kylen när den hade svalnat och dem sa ja. Jag knallade upp till crillan för att sova där och nu när jag kom hem imorse och gick in i köket då står FORMEN FORTFARANDE KVAR PÅ BÄNKEN. GAaaaaaaaaaaaaaah!!!! Så jävla irriterande..  jag får slänga hela gratängen. Dagen har inte börjat bra!

Nu väntar frukost och en blir det cykeltur med Kajsa till skolan..
Två veckor kvar!

Bara två veckor och en dag kvar till tenta och SOMMARLOV!!! Det ska bli skönt men samtidigt är det tufft att det är så kort kvar. Nu är det hårdplugg i två veckor framöver.  Peppa peppa peppa..

Dagens schema:
  • Läsa i skolan fram till 1100
  • Möte med frivilliga och brukare (Röda Korset) Äntligen drar första gruppen i gång med verksamheten.
  • Hem och plugga
  • Fadderutbildning fram till 1900
  • Hem och plugga

För övrigt kommer den här veckan bli grymt kul!!!

Paintball och campusfesten ... Hoppas bara på fint väder!

Det är så här vi ser ut när vi sjunger till Ledin "En del av mitt hjärta"

VIFamiljen SOCFamiljen Soc var hemma hos Sara på födelsedagsmiddag för en vecka sen, lite försenade bilder kommer här.

Det är allt från töööggimikasttävling på bussen dit, familjen SOC, glada Nora och Kajsa, jag och Lisa körde våra standradposer och imitera-djur-kortet. Kajsa som råtta, Lisa var ett träd som Bea kissa på. haha. Det var en rätt rolig kväll:)

Enligt Nora (eller Johanna mena jag, hehe) är jag en tävlingsmänniska vilket inte jag tycker. Hon menar på om man blir sur för att någon råkar luta sig längre fram än jag själv när man ska kasta töööggitmitt i papperskorgen på bussen så är man en tävlingsmänniska:) Jaja, kanske lite då!


Grill på gång!

Idag ska jag o C bort på grillfest på Frödingshöjd, alldeles här vid Campus. Crickos kusin Daniel bor här i Karlstad och han har bjudit bort oss på lite kalas :) Vi ska grilla egna hamburgare och dricka lite cider/vin till :) GOTT :) Sitter och lyssnar på Tomas Ledin (som vanligt), i want to break free, svennebanan... härliga låååtar :) Ååå va jag älskar vår och sommar! Livet flyter på allt bra nu ... förutom att det är tenta snart, haha. TENTAÅNGEST! Men sen SOMMARLOV :)Karlstadliiiiivet är allt väldigt roligt:)

Just nu...

.. sitter jag ute på våran balkong och läseer en bok. Det är hur lugnt och skönt som helst på campus och solen ligger på:) Idag ska jag cykla bort till konsum och köpa solskyddsfaktor, måste börja använda det på riktigt nu! Har ni hört hur många som får hudcancer nu för tiden, bara för att man bland annat slarvar med solskyddsfaktor! Det vill inte jag ha! Jag ska beställa tid hos läkaren och kolla igenom alla födelsemärken så att man inte har några som börjar bli farliga... Jag har ju rätt många sånna på kroppen, prickkorv som jag är! Men det tycker iofs jag är fint:)

Nu väntar soooolen igen!

hasta luego!

Fredag

Idag;

Föreläsning till 12
Intervju med en ny frivillig på Röda Korset
Afterwork på bluemoon

Härligt väder ute också, kan inte bli bättre!

Hur ser DIN helg ut?


JAAAA!

"Hej, läget? Jag och Rebecca kollar på om vi skulle åkt till dig den 13 juni. Så vi kan parta lite;)"

jaaa, jaaa, jaaa.. Fick detta mess av cricko idag och va glad jag blev! Det vill jag GÄRNA! :) Kommer bli skitkul juuu!

Och så kommer Sara och hälsar på efter midsommar, mysigt :)

Alltid kul med besök!

Då ska jag visa vad Karlstad går för :)


Dags för prisonbreak!

Jag och C sitter just nu och läser i varsin bok och snart ska vi kolla på ett avsnitt av prisonbreak. Det är så BRA :) Förut lyxade jag till det och gjorde scones, mkt gott :)Appear-saft med scones och lite sylt till... Man behöver det ibland för att orka plugga! Åå va jag längtar till sista tentan är gjord, då ska jag med gott samvete köpa mig en pocketbok och bara läsa när jag känner för det. Sommarlovet kommer att vara behövligt så att man orkar ta nya tag i höst med en massa plugg, då vi bland annat kommer att läsa juridik. Det ska bli hur kul som helst, men det är tydligen rätt svårt. Men det löser vi :) Det ska bli så kul i sommar, för det första har jag fått väldigt mkt jobb och ett bra schema. Jag fick ledigt dagarna jag önskade osv! :) Jag fick mkt tider vilket kommer bli money money money... loveley..

Förresten, vad ska alla göra på midsommar? Några planer ? Jag o C har inga än så länge ....

Prisonbreak och en snygg glasögonorm väntar i soffan ..:)

Sov gott

Hur kan en tonfiksburk...

kosta 18 kr ... på hemköp? Jag som hade tänkt att göra tonfisksallad i eftermiddag och så skulle jag springa in på Hemköp i stan för att köpa tonfisk, jooo, då står det att den kostar 17.90. Jag vet att tonfisk har blivit dyrare, men 18 spänn för en tonfiskburk, det går jag inte med på :)

Jag har precis kommit hem från stan, var på SATS en sväng och tränade. Jag var på coreboll, va svårt det var, men samtidigt roligt:) Köpte med mig kycklingklubba hem och lite potatissallad, så nu sitter jag här mätt och belåten:) Nu väntar en lång dusch och sen ska jag sätta mig och läsa Giddens.

Min "nya" kompis Nora (i min klass) som är  världens härligaste brud har lärt mig att göra inbakad fläta, jag är såå NÖJD! Så nu har jag en inbakad fläta i luggen varje dag. Tänk att man kan bli så glad för så lite! Tack NORA :)

DAGENS BILD: Min bästaste cricko och jag på fotbollsmatch :)
 

Jag kommer aldrig glömma...

  • När jag på uddevalla kannan som 10-12 år gick fram Greg (ni vet Greg som lyckades komma med i ParadiseHotel) och sa till honom; ANVÄND CLERASIL! Han blev verkligen skitsur på mig och tryckte upp mig mot väggen. Usch, jag kunde vara lite smådryg som liten, haha. Jag ska ta och fråga Greg nästa gång jag träffar honom om han minns det! Jag kanske gav han men för livet :) (måste tillägga att han hade väldigt mkt finnar på den tiden)
  • När jag sprang fram till två blondinder med superbomber som 10-12 åring uppe vid LSKs klubbstuga (dom var där med Panos) och jag frågar dem "är ni modeeeeeeller" och dom svarade "jaaaaa" på världens töntigaste sätt. Idag vet jag att det var Hanna och Magdalena Graaf! Haha
  • När jag var på Göteborgskalaset och partajade med några vänner. Då skulle jag gå på toa inne på ett ställe och det var låååång kö. Så jag tänkte vara lite social  och börja prata med tjejen framför mig och trevlig som jag ville vara så frågade jag " ÅÅÅÅÅÅ, va roligt, är du graaaavid?" Hon tittade på mig och sa näää och drog försiktigt ner tröjan över magen. Åååååå jag trodde jag skulle dö, jag ville bara sjunka genom marken. Jag bad om ursäkt och sekunden efter så blev det hennes tur på toan(vilken tur). Samtidigt började jag prata med kvinnan bakom mig och sa , hööörde du, usch va jag skäms. Så det tänker jag alltid på nu, jag frågar hellre när det verkligen är jättesynligt. En regel!!!
  • När jag "slingade" håret i Thailand på dag nr. 4 (det var alltså 4 1/2 vecka kvar till hemfärd). Jag satt så fint i frisörstolen runt massa thaibrudar och försökte säga att jag ville ha "highlights" en sådär tusen gånger, tillslut orkade jag inte förklara och crillan var inte där och kunde hjälpa mig för han passade på att ta fotmassage inne i ett annat rum. Hela tiden svarar dom mig "aaaall haaaaair",  jag drog till med rungande JA! Dom skulle ändå inte förstå vad jag mena. Blekningsmedlet smetades ut i mitt hår, hur mkt som helst. Det blev lite kallt, tillslut började det klia, jag kliade så mkt jag kunde, se fick jag en sticka som jag kunde klia med, aaaaaa, skönt.. sen var det inet alls lika skönt, det började brännas och svida i hårbotten och varje sekund var en plåga, jag utbrister då.. hooooow long.. thaitjejen svarar snällt och ler "fooortii, fiiiftiiii miiiiiniiiits". Heeerreguuuu, det går inte tänkte jag. Noooo nooo noo, noooow! Efter fem hela minuter så fick dom ta ut färgen, jag hade så ont. Efteråt när dom blåser säger dom ... "yooou liiiiiike iiiiit" . Vad ska man säga, man ville ju inte vara oartig trots att håret såg ut som om jag hade doppat det i 40 liter gult piss, det var alltså pissgult, eller jag vet inte ens om man kan kalla det gult.
                                                                          Minnen för livet helt enkelt!

LindexEscadas sommardoft är här..

.. och den luktar så GOTT!

"Ocean Lounge från ESCADA är en blommigt fruktigt doft. Den öppnar med toppnoter av frostnupen och litchifrukt för att övergå till jordgubbsmaräng och violsorbet. Basen i denna fräscha doft är vanilj"Jag har alltid haft alla Escada-parfymer! Dom luktar ljuvligt och sött! Passar mig perfekt;)

För alla er som är sugna på en ny parfym så är denna ett måste! Jag lovar!


Uppe med tuppen!

Usch va jag är trött! Ska snart ta bussen ner till stan för att inventera på Lindex från 0700- 1200. Men solen skiner så det är ju skööönt :) Det är inte varje dag jag går upp kvart i 6.

Nästa helg kommer bli en superolig helg. På onsdag nästa vecka kommer Matilda (Mattias tjej), på torsdagen har killarna anmält sig till en stor volleybollturnering, då ska jag o Matilda heja på killarna. På fredagen ska vi dra ett gäng och spela paintball, både killar och tjejer. Heeerreguuu, hur ska detta gå? Jag kommer bara springa runt i panik och gapskratta. Sen på lördagen är det den stora campusfesten, det kommer bli såååå roligt :)

Nu måste jag verkligen skynda mig!Vänner på ingång!

Nu har jag fixat rummet lite, det är alltid bra att få kompisar hem till lägenheten!

puss o kram


Siesta..

... mmm .. nu väntar soffan med kudde och filt på mig:) Det blir siesta i en halvtimme, sköönt! Ikväll kommer några kompisar hem till mig.  Jag bjuder på varma mackor och annat gott .. Ska bli mysigt!

Bilder från Saras födelsedag (från i Fredags) kommer senare!


Mitt krig med myrorna fortsätter...

Jag säger bara ÅÅÅÅÅÅÅ! Imorse när jag kom hem så var myrorna på plats igen, vart kommer dem ifrån? Måste ringa STUB och be dem komma hit och fixa detta! Jag kan inte koncentrera mig på att plugga när jag ser de små krypen på golvet + att det känns som om dem kryper på mig.

Imorgon ska jag och den andra frivilligledaren träffa en äldre dam som vill ha besök från oss på Röda Korset. Det ska blir kul att verksamheten äntligen kommer igång.

Om en och en halv vecka är det campusfesten :) JAAAAA! Det ska bli hur roligt som helst! Då kommer Mattias flickvän Matilda upp, det är alltid lika roligt när hon kommer upp. Vi fyra har verkligen kul ihop och ännu roligare kommer det bli om vi fyra ska dra utomlands ihop.. HOPPAS:)

Irriterad...

.. på alla små myror som kryper runt i mitt rum! Jag damsög precis upp ett par stycken, men direkt efter kom det några till. Varför har dem invaderat mitt rum? Usch, lite småtrött på korridorsliv nu, köket är äckligt och ingen som städar då den ska. Dagen efter att jag hade städat var det lika stökigt igen, varför kan inte folk bara visa varandra lite respekt? Jag längtar till den dagen då man har en stor lägenhet med stort kök och egen kyl/frys och där man kan ha RENT! Tror det är dags att flytta till en lägenhet snart:)

Nu ska jag laga korvstroganoff och sen blir det träning på SATS, bodypump. Ska bli gött att pumpa lite! Beach 2009;)

ses o hörs sen...

Myrornas krig ..

...är det på mitt rum! Vart kom dem ifrån? Dem går på led runt mina mattor, jag blir galen av dessa små myror! Jag har tänkt att dammsuga upp dem, men dom får leva tills imorgon, jag är snäll idag.

Idag har jag fikat på stan med Johanna och nu ska jag ut på promenad med min kära boyfriend. Jag köpte bikinin idag, den brun/vita med mönster, mkt snygg :)

Ikväll blir det tacos och Robinson, robinson är riktigt bra. Vilken är eran favvis?

Nu är den min! Snygg som bara den...


Jag kanske inte säger det så ofta...

.... allt för sällan formar det till ord, men du vet hurdan jag är, hur jag bär det inom mig, bultande av bara för dig.. jag kanske inte säger det så ofta, kanske inte fångar det i ord, men det finns här inom mig....... jag älskar diiiig.....

Den bästa refrängen jag vet.. den här låten är verkligen bara min...

Den bästa killen i världen, min underbara pojkvän spelade den för mig för några dagar sen när vi skulle lägga oss och sova. Det är en ganska ny ledinlåt å jag hade inte hört den så mycket, så när jag hörde refrängen blev jag alldeles rörd. Ibland är det härligt att höra de tre orden på ett annorlunda sätt. <3

Lyssna på den låten, den heter Jag kanske inte säger det så ofta...

Jag är så oerhört glad att jag har min crillan, han är min bästa vän och pojkvän..

På valborg när vi alla var som gladast på kvällen stod vi alla tjejerna och sjöng till Ledin på crillans rum, då kommer C in och sätter på en låt och säger "Den här är till dig, jibban" (han kallar mig för det, för er som inte vet).. och sätter på "lika hopplöst förälskad". Hahaha... han är bäst!

Dettta blev ett liter kärleksinlägg...

Kärlek till er alla .. från en väldigt kärlekskrank Josefine ;)Middag hos en klasskompis!

Fredag och spöregn, kan inte bli bättre när man måste plugga! Sitter och läser en bok som heter Kris och utveckling och den handlar om olika kriser man går igenom i livet, om döden, första skolåren, 40årskrisen, pensioneringskrisen och mkt mkt annat. Den är verkligen hur intressant som helst! Nu ska snart läsa vidare om olika katastrofer som; Estoniakatastrofen, branden i Göteborg och massa annat. Det är väldigt intressanta ämnen vi går igenom nu, det blir så mkt lättare att läsa då.

Ikväll ska jag och några tjejer i klassen åka till en annan klasskompis som fyller år. Det blir middag och lite party! Det ska bli jätteroligt. Det är en bit utanför Karlstad så det ska bli kul att se hur hon bor. Sara har hus :) Det gillar vi!

J
ag och födelsedagsbarnet Sara :)

Igår hade vi avtackning av gamla styrelsen, det var mysigt! Vi åt en god sallad och sen bakade jag o Kristin kladdkakor som blev superbra och riktigt kladdiga. Mmmm...

Nu ska jag återgå till plugget! Ska försöka slipa färdigt på min essä också som nästan är färdig! NICE :)

Några av brudarna som ska med ikväll ..


Kommer bli hur kul som helst :)


Snygg på stranden!
Jag vill ha alla tre:)  (bilder från Hm.com)

Bikinin i mitten är helt klart snyggast!

Vad tycker ni?

Studentoverallerna är beställda!

JAAAAAAAAAA... det kommer bli så bra! Idag har jag beställt 19 overaller till våran studentförening SOVA, marinblå färg:) Vi kommer garanterat va snyggast, hehe. Igår hade vi nollningsmöte och vi planerade inför nollningen, det kommer bli gaaalet roligt. Höstnollningen är alltid den bästa, det är då mest studenter börjar! I höst kommer det vara första gången SOVA har overaller på nollningen:) Jag längtar verkligen till höstnollningen!

Idag är det avtackning för gamla styrelsen, jag ska ta o baka kladdkaka om några timmar, gott! Jag är väldigt sugen på smeten idag så det kan hända att det inte blir någon kladdkaka, hehe :) Alla får varsitt glas med smet ;)

nu ska jag gå ut till köket till min kära pojkvän som lagar mat, jag ska äta spagetti och köttbullar .. mumma...

Vart har ni tagit vägen med kommentarer?

Tjejer, ska ni med på africadance på SATS på lördag? Det är prova-på med en gästinstruktör! Kommer bli grymt!
Barfota med rytmer från AFRICA! Kan inte bli bättre?! Sara, Emmelie, Ällen, Natha ... sugna? jaaaaaa...

pööss

SNÄLLA....RÖSTA PÅ MITT BIDRAG... MÅNGA GÅNGER ...
SNÄLLA, HJÄLP MIG MED ATT RÖSTA PÅ NÄR BRORSAN SLÄNGS I POOLEN DAGEN EFTER DERAS BRÖLLOPET:)

RÖSTA FLERA GÅNGER OM DAGEN...

Varför är ....

LEDIN inställt i just Karlskoga i sommar? Det måste vara något fel....

ååååååååååååååå!

Jobba!

Idag är det dags för jobb igen, fast idag ska jag ut till bergvik och jobba på en annan Lindexbutik:) Jag behöver verkligen pengarna, missar en föreläsning idag men det får helt enkelt gå, jag får läsa in det själv istället.

Hur mår ni mina läsare? Dåliga på att kommentera tycker jag (igen) .. Bättring tack .. ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen!

p&k
veckans tooo dooo..

Måndag:
Föreläsning på eftermiddagen
Tisdag:
Föreläsning på eftermiddagen
Onsdag:
Nollningsmöte med alla faddrar
Fika med Johanna :)
Torsdag:
Plugg
Träning
Avtackning för gamla styrelsen i SOVA (jag ska fixa kladdkaka) mmm...
Fredag:
Plugg
Bjuden till en tjej i klassen på middag:)
Helgen:
Öppen för allt..  + plugg

Måste sätta igång och läsa snart.. om 4 veckor har vi nästa tenta.. sen är det sommarlov :) Min essä är typ färdig, ska bara gå igenom den och rätta lite småsaker och sen så är den gjord, perfekt:) Jag och C åker hem till u-a i början av juni, crillans bror tar studenten så vi ska så klart på den :) Det ska bli roligt, det var längesedan man såg studenten hemma i U-a och i år är det fem år sen jag tog studenten, det är ju helt galet :)

Det känns sååå roligt nu, mkt roligt som händer framöver, snart sommar och looov, båstad, ledin, vandra,cykelsemester och utlandssemester om man har tur .. vi får se ...


Ser gott ut va? Fast det ser godare ut än vad det var ... ;)

Valborgsbilder!

Jag ryser när jag hör...

.... TOMAS LEDIN (LIVE)...  när hela publiken sjunger med ..."En del av mitt hjärta"...

Tomas Ledin kan man bara inte missa i sommar..

Har en del att berätta efter valborgsfesten, det var en grym fest, jag hade verkligen hur kul som helst. Jag o tjejerna stod på crillans rum i flera timmar och sjöng högt till Tomas Ledin. Jag har några videoklipp på detta men jag vet inte om jag vågar lägga upp dom, eller vad säger ni tejer?;)

HÄRLIGT!

Vår och sommar är verkligen det bästa jag vet! Nu ska jag o C cykla till en volleybollplan där övriga gänget är, killarna ska spela och jag ska sola ... gott gott gott...

Skriver senare!


RSS 2.0