Raggarparty på g...

.. på lördag drar raggarfesten igång. Det kommer bli hejdlöst kul! Jag ska avklippt jeansjacka, sjal i håret med upprullad lugg, knallrött läppstift och sen har jag inte riktigt fixat det sista, men det får bli imorgon. På lördag ska jag och crillan på Röda korsets ideologiutbildning, vi ska lära oss allt möjligt om vad t.ex. Röda korset står för och så vidare. Idag har jag varit på PPU-möte och vi pratade om allt möjligt, framtidsplaner, drömmar osv. Hon berättade för mig att en enhetschef ligger på 30-32 000 kr i ingångslön, inte illa :) Jag har helt klart valt rätt inriktning känner jag, inte bara för att det är bättre betalt, men det är väldigt bra att få en administrativ och ledar-utbildning om man vill jobba inom andra organisationer och med olika projekt i framtiden. Så vad har hänt annars här i K-town?! Inte jättemkt, igår var jag o Kajsa på stan och inhandlade lite räääggerkläder och efter det blev vi bjudna på lunch hos våran klasskompis Anna, jätterolig tjej:) Jag fick en känsla av att det skulle bli köttfärssås och spagetti och vad blev det, jooo just köttfärssås och spagett + en mkt god saft. Anna, hon vet vad jag gillar, haha :)

Nästa vecka är det bara ett seminarium på hela veckan sen är det "ledigt", men det kommer nog allt bli en del plugg innan jag o Johanna tar tåget mot götet. 4 veckor kvar till nästa tenta, dags att börja förbereda sig för plugg:) Det känns som tiden inte räcker till ibland bara, jag vill så gärna träffa Saaandy och vi har sagt det tusen gånger nu, men hela tiden är det alltid något man måste göra. Sandy... du är inte sugen på raggarfesten på lördag? JAAA!

Hörrni, visst är spotify sjukt bra?! Någon som har gratislänk? Jag o C stod igår och lyssande på "Lejonkungen" och sjöng med i alla sköna låtar, "En värld full av liv", "känn en doft av kääärleken", "snart är det jag som är kung"...

Vi är rätt töntiga ibland;)

Puss o kram
Crillan som munk, haha


Kommentarer
Postat av: Anna

Finns alltid köttfärssås och god saft hos mig och du är välkommen för en favorit i repris...

2009-03-05 @ 20:39:36
Postat av: Sandy

Jag vet hur det känns, tiden bara springer iväg, men som sagt, jag kan när du kan, säg bara till :) njaa raggarfest är nog inget för mig, ska hänga med sophia. Vill gärna mysa någon dag jossan, nästa vecka?

Saknar dig

2009-03-06 @ 10:58:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0