"En dag på stranden"

Visste ni att Tomas Ledin kommer att åka runt och spela på olika orter i Sverige i sommar?!!? Gissa vilka som kommer att vara där? Jag o C såklart! Vi var ju på hans konsert på Tanumstrand för några år sen, finns det något mer somrigt än han?!:) Tomas Ledin och lata dagar på stranden är så mkt SOMMAR det bara kan bli:)

Idag pratade jag o Kajsa i skolan som något som vi bägge har funderat på. Jag förstår att människor tror att det är sommar med en gång så fort solen tittar fram men varför måste folk börja ha solglasögon så tidigt och det värsta av allt, ha på sig dom inomhus?? haha. Vi funderade på att skicka lagförslag till politikerna om att man inte ska få använda solglasögon innan typ maj eller i alla fall en lag som förbjuder att ha solglasögon inomhus i mars månad. Jag tyckte också att vi skulle skicka ett lagförslag på att förbjuda att folk lyssnar på Ledin innan juni, det är fruktansvärt när "en dag på stranden" spelas genom radions högtalare när det är december och snöstorm ute. Då kan jag lova att man inte är sugen på "en dag på stranden". Då vill man hellre ha "en dag i bastun". Så jag har två lagförslag på gång och jag hoppas att min kärringagranne kommer att stå vid min sida när vi ska få igenom detta. Jag funderar på om vi ska fixa en demonstration på torget här i Karlstad. "Stoppa människor som har solglasögon inomhus", "Sluta spela "en dag på stranden när det är 10 minus ute". Haha, usch va jag flummar nu!

Här kommer debatt med björk tillbaka fast inte med en sådan seriös fråga som sist dock!

Vad tycker ni om människor som har solglasögon inomhus?;)Tummen upp eller tummen ner?!

Sov gott mina kära läsare!

Kommentarer
Postat av: sara

Haha roligt att du nämner det då jag snart ska ut o köpa ett par nya solglasögon för året =). Kolla upp helg ja kan komma på besök så bokar jag! Puss sara

2009-03-20 @ 08:18:07
Postat av: ida Thylén

Har aldrig heller förstått varför man har solglajjer inomhus. :-)När man vart ute i solen med solglasögon på sej å går in i en affärt ex så tycker jag bara det blir störig färg när man kommer in.. Aja..Vet dock inte om detta fenomen kan bidra till en ny lag, Chrillan kanske kan underska detta åt er? hihi.. Men.. You go Jossan!

2009-03-21 @ 07:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0