Mina nya skor!

Va jag är dålig på att blogga :) Jag hinner aldrig eller aa.. jag tar mig inte tid kanske. Nu tänkte jag på att skriva lite eftersom jag bara är hemma och slöar. Jag har sagt att jag ska städa i tre dagar nu, men jag antar att jag får göra det imorgon istället :) Ikväll gäller det för Sverige! Om dem vinner kommer Sverige får möta HOLLAND, fan! Jag som faktiskt håller på Holland förutom Sverige.. det blir en tuff match! Ikväll ska vi ner och kolla på matchen på stan, det är ett väldans drag på stan när Sverige spelar så det är roligt.. jag ska unna mig en nachotallrik.. det är så goooott :)

Häromdagen köpte jag två par jättefina skor.. och jag är så nöjd med dessa kap. Jag fick alla skor for 398:- ... KAP!


Crillan fick sig ett par oxå som han ska ha på bröllopet. Skorna kommer från skopunkten!

Pratade med min crickprick igår och vi diskuterade hur jag skulle ha mitt hår på bröllopet, så vi får se.. jag tror det kommer blir hur snyggt som helst!

Idag har jag och crillan kollat och planerat inför vår tripp till Gotland som vi tänkte komma iväg på! Han måste få byta bort två pass bara .. sen är det frittfram för Gotland! Det ska bli så mysigt :) Vi ska åka tåg, färja, bo på camping .. det kommer bli skitkul ...eftersom vi bägge jobbar mkt i sommar så är det viktigt att vi kommer iväg på en liten tripp innan hösten och skolan närmar sig :)

Vi laget har också snackat om dra utomlands efter säsongen, det kan bli helt galet :) Jag har också funderat på Barcelona, jag vill så gärna åka tillbaka till den stad som jag faktsikt bodde i under 4 månader.. det är en sådan härlig stad.. och jag älskar spanska :) vill hälsa på mitt fotbollslag! :) Det är mycket man vill!

Jag och C spelade på lotto idag .. så idag blir vi miljonärer! Hoppas vi!

nää nu ska jag göra mig iordning lite!

P & K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0