Välkommen till min nya blogg!

Nu är jag tillbaka, återigen försöker jag ta upp mitt bloggande så att mina nära och kära skall kunna se vad som sker här uppe i värmlandsskogarna, för det händer ju en del, saker som man inte alltid man hinner att berätta.

Nu var det lite mer än ett halvår sedan jag och crillan tog våra prylar och flyttade upp hit för att börja på universitetet i Karlstad och det ångrar jag inte en sekund att vi gjorde, för så kul som vi har det här har jag svårt att tro att man skulle kunna ha i Uddevalla även fast U-a och Ljungskile har sin charm på sitt sätt. Jag kommer alltid att älska Ljungskile.. och det är ju trots allt där min familj bor! Men karlstad är något speciellt, här händer det alltid något, antingen är det bluemoon på fredagar, korridorsmys, korridorsfester eller mysiga promenader runt i skogen som vi har precis utanför vårt campusområde...

Jag trivs helt enkelt bra här, jag älskar att det alltid händer saker, att det alltid finnas något att göra. Det är också härligt att när det inte finns något att göra så har vi det kul här ändå..

I torsdag var jag hemma på en snabbvisit i Ljungskile, jag passade på att träffa mina små syskonbarn, mina goingar som jag älskar något fruktansvärt mycket, även fast min lilla wilmis kör med mig som om jag vore yngre än henne. Oscar är alltid galen och busig och min lille alex ger mig alltid så goa kramar och pussar när jag kommer hem, det uppskattar jag! Är alltid rädd för att dem ska glömma av sin moster/faster...

Men jag var inte bara hemma för att hälsa på min kära familj utan anledningen till att jag for hem var för att gå på min bästa kompis mammas begravning. Den var jättejobbig men väldigt vacker..  Framförallt var det jobbigt att se min vän och henns familj så ledsna.. det gör så oerhört ont i mig att hon inte ska få leva längre och att min vän inte ska få ha sin mamma i livet.

Hoppas du vet cricko att du är min allra bästa vän och att du alltid kommer att vara det även ifall vi inte hinner ses lika mycket som vi gjorde förr. Vi har gjort så mycket roligt ihop som jag aldrig vill ha ogjort, grancanaria, camping i grebbestad, tylösandförfesten i bubbelpoolen innan GG och mkt mkt mer..

Jag ska försöka hålla denna bloggen vid liv men nu ska jag ta min tvätt och snart kommer min underbara pojkvän hit ... tänk att vi nu denna månad har varit ihop i tre och ett halvt år och jag hoppas det kommer bli hundra mer sådana år, för bättre pojkvän går inte att finna, och tacke gode gud för att han är min, min crillan :)


                                                                            
.....Puss och kram.....


RSS 2.0