Söndag

Vaknade sju, ja sju!!! Kunde inte somna om utan gick och la mig framför teven med täcke och kudde. Solo följde trofast efter mig och låg som fastklibbad vid mitt ansikte (som vanligt). Jag brukar alltid säga till C "ååå det är så jobbigt när han ligger sådär tätt mot mig". Då svarar alltid C "du tycker egentligen inte alls det är jobbigt, du gillar ju det". Haha, det gör jag oxå.

Igår jobbade som sagt både jag o C. Det gick jättebra på jobbet för mig igår, det var inte stressigt alls utan lugnt och skönt och härliga vårdtagare:) Jag trivs som fisken i vattnet med att jobba inom hemtjänsten:) Jag har helt enkelt tre kanonjobb. Nästa helg ska jag åka hem och jobba på det hvb-hemmet som jag har jobbat på en gång förut.

Idag är det som sagt seriepremiär mot Glanshammar, eller rättare sagt där alla i Fredriks sekt håller till. (större delen av norrstrand) Det är ju några som ständigt följer honom vart han än går, haha. Jag brukar kalla dem för sekten. Inget illa menat (till dig som tar åt dig)... Bara en liten extra krydda att sätta hårt mot hårt idag!

Idag har jag o C bokat två dagar till sthlm i juni. Vi har tänkt att shoppa, spana in slottet, åka till Gröna Lund osv. LÄNGTAR:)

Nu ska jag göra spagetti och köttfärssås, börjar bli hungrig!

Härliga gamla nolletid.och till hösten ska det nollas igen ....


Kommentarer
Postat av: Heja Ämtervik!

de gamla "nifare" är övervägande i ämtervik, 7st, så att bilda en sekt på enstaka personer va ju intressant...

2010-05-25 @ 12:02:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0