Denna veckan har jag...

... varit väldigt upptagen, jag har knappt haft tillgång till data!

Detta har jag gjort:
Måndag: Samverkansdag med lärarprogrammet, föreläsningar och gruppdiskussion. Träning på kvällen och sen krattade vi vår fotbollsplan.
Tisdag: Ännu en dag i skolan med lärare, gick hem efter lunch. Vi får vår lägenhetsnyckel till den nya lägenheten. Vi går dit och tittar och pratar med killen som har bott där innan, han säger att det är städat till 95 % men att han ändå skäms för att det är städat dåligt?!! När jag gick runt och kolla höll jag på att spy, det var såå Ostädat som det kunde bli. När vi stod i köket säger killen, oj skärbrädan har jag glömt att ta. Sen så kollade han i ett sista skåp innan han skulle gå och sa "oj, här ligger det kvar presentpapper, men det kan väl ni ta?". J.vla idiot säger jag! Jag och C fick gå tillbaka senare på kvällen och STORstäda. Det var äckligt och ofräscht! Jag fattar inte hur folk fungerar ibland! Vi tror egentligen inte att han hade städat någonting utan när vi kom stod han för syns skull och moppade golvet. ÅÅÅÅ! Jag hade tänkt att dra iväg ett sms till honom och berätta att "nu förstår vi varför du skäms över städningen, tänk på det nästa gång när du flyttar". Ibland tycker jag att man har rätt att säga ifrån (även fast vi fick nyckeln innan 1 maj och att städbesiktning då inte gäller).. Jaja, nog om detta! En liten rolig händelse till var att vår lille solomon följde med hela vägen från vår gamla till den nya lägenheten, han sprang och sprang...vi fick ta han i buren hem:)
Onsdag: Började vi flytta över massa lådor med Elins bil (Tuseeen tack för att vi fick låna den) Vi höll på hela dagen och var sen helt slut på kvällen.
Torsdag: Hämtade flyttbilen 0900 på morgonen och körde sista lasset i några timmar. Jösses vad vi kämpade! Direkt efter allt var överflyttat tog vi en välbehövd matpaus och sen vidare till gamla lägenheten för att städa. 90 kvm och två våningar att städa är inte att leka med. Vi trodde inte att vi skulle hinna färdigt men det gjorde vi. Första natten sovandes i nya lägenheten, kändes bra och för Solo med :)
Fredag: Vaknar med fruktansvärd träningsvärk i hela kroppen, varenda kroppsdel. Städa borde man nog göra oftare:) Jag och C är heeelt slut efter två dagars intensivflytt. C stannar hemma och ser på OC hela dagen och jag bestämmer mig för att åka till stan och bland annat fika/luncha med Emmelie:) Det var trevligt! Kvällen tillbringade vi hos Elin&Daniel, där vi "grillade" och åt good mat och partaja lite. Jag o Ällen kom oss ut men det var inte långvarigt, alla gick hem när vi kom.
Lördag: Jag o C åker till Ikea och handlar och sen vidare till Maxi. Senare kollade vi på en film som heter Brothers som var jättebra fast lite skrämmande. Vi lyckades oxå innan filmen att tillsammans med Elin&Daniel introducera våra katter. Det gick tyvärr inte som jag hade trott, det slutade med att Akilles & Solo satt långt upp i ett och samma träd och tog sig inte ner på ett bra tag. Jag är ju så blödig (som C sa igår). C vet nämligen att jag är väldigt känslig till vår lille guldklimp och att jag blir orolig för småsaker. När då C säger till mig "det kommer gå bra jibban" då kan ju jag aldrig hålla tårarna tillbaka, haha :) Men det gick bra, bägge kom ner och vi kunde gå in.
Söndag: Vaknar till underbart väder, C är och jobbar och jag sitter nu på vår inglasade balkong och skriver till er. Lite senare ska jag o ällen träffas ute en stund (om det inte är för kallt) Annars blir det att tvätta nu och greja i vår nya lägenhet som för övrigt är riktigt NICE:)

Detta var min vecka!

Puss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0